CONTACT

website [wepsajt] 
1 locatie op internet, bestaand uit een of meer pagina's met informatie, foto's, geluid enz.

hosting [hoosting]
1 het fungeren als host
2 Bedrijf dat ruimte op één of meerdere servers biedt om websites van bedrijven en/of particulieren op te slaan en te verspreiden over het internet

domeinnaam
1 een naam die uw website oproept. bijvoorbeeld www.quina.nl

Een website die goed aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie is essentieel. Bij Quina design wordt je op weg geholpen met een functionerende en esthetische website voor jouw online bezoeker.
Naast advies en vormgeving kun je bij ons terecht voor het installeren, eventueel aanmaken van een database en het ontwerp (inclusief foto’s en teksten) van uw website. Ook het ombouwen van jouw bestaande website en het maken van een webwinkel behoort tot de mogelijkheden.

Bij Quina design zijn we gespecialiseerd in Wordpress websites. Wil je een makkelijk te beheren en functionerende website dan biedt een Wordpress website uitkomst. Voordelen van een Wordpress website is dat deze relatief goedkoop is, eenvoudig in gebruik en een gemakkelijke doorverwijsmogelijkheid heeft naar jouw social media kanalen zoals Facebook, Linkedin en Instagram. Daarnaast is een Wordpress website snel vindbaar door zoekmachines zoals Google. Websites gemaakt in Wordpress zijn zeer goed uit te breiden met heel veel verschillende functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld een webwinkel, portfolio,  blogs, enz.