CONTACT

logo
1 figuurtje of typografie dat een bedrijf gebruikt als merkteken; vignet

beeldmerk
1 symbool waaraan je een bedrijf, organisatie, vereniging enz. herkent

vorm
1 uiterlijke gedaante: een andere vorm geven aan; iets in boekvorm publiceren
2 iets waarmee je vormt: model, patroon, mal enz.: cakevorm
3 de juiste, vereiste gedaante

Bij het ontwerpen van een logo komt het een en ander kijken: wat wil je uitstralen, en ook niet onbelangrijk: is het logo toekomstbestendig?
Allemaal vragen die worden meegenomen in het ontwerp. Daarnaast wordt er gekeken of je voor een authentieke uitstraling gaat of toch liever voor hedendaags, zakelijk of speels.

De één heeft het logo al helemaal op het netvlies en de ander is nog zoekende. Quina design helpt je bij elke fase in de ontwikkeling van het juiste logo. Moet het nog helemaal van de grond komen? Prima, dan gaan we daar even goed voor zitten. Hoeft het logo alleen nog te worden vorm gegeven? Jij vertelt, Quina design voegt eventueel toe en ontwerpt.

Logo Ala Tosca Logo Inkoop Oud Goud logo welzijn op recept Logo Beweegwijzer Oefentherapie Logo Tortuga Verde Logo Massagepraktijk Omjou Logo Yvon Decorations Logo Cursus Project Loenen logo_buro binnenblik logo_kiddistein Logo Administratiebureau Fulanko Logo Stichtse Vecht Beweegt logo_hotspotdagen logo_compumark logo_woordenoverleven logo_corvedos